Profesionální image žena manažerka

Moderní žena. Profesionální Žena Manažerka umí v pohodě skloubit práci i péči o rodinu a děti.

17.01.2010 12:13

Tento web je i pro všechny moderní ženy, úspěšné podnikatelky, začínající podnikatelky, ženy, které chtějí dělat práci, která je bude bavit, které mají ambice v práci něco dokázat, ale mít vedle toho i svou spokojenou rodinu, děti a manžela nebo partnera. Nevěřte lidem, kteří tvrdí, že....


Nevěřte lidem, kteří tvrdí, že žena nemůže dělat i vrcholovou manažerku, podnikatelku a zároveň mít spokojenou rodinu. 

Jen ty, které to neumí, selhaly, nebo úspěšnou manažerkou, top manažerkou, podnikatelkou, nikdy nebyly, často tvrdí, že jde jen jedno na úkor druhého, což není pravda. 

Není to pravda, jde to, mám svou osobní zkušenost a znám i jiné ženy, které to v pohodě zvládly a zvládají.
Ty ženy, které to tvrdí, buď nikdy tuto situaci nezažily, a je to jen jejich teoretický názor, nebo se jim skloubení nepovedlo, protože to prostě neuměly. neměly na to vlohy a nikdo jim nikdy neporadil, a myslí si, že to tedy platí obecně pro všechny ženy.
Muži, kteří to tvrdí, buď soudí podle své ženy nebo matky, kterým se to nepovedlo, a nebo opět jen teoreticky plkají.

Je to jako ve všem.
Některá žena to umí, jiná ne. Každý člověk je originál, v něčem vyniká a v jiném ne.

 

Pokud na to některá žena nemá vlohy, mohu jí poradit, koučovat, a pak je větší šance, že se jí to podaří, a bude ona i její rodina spokojená.

Zde na webu najdete nabídku mých služeb.

Nejsem striktní feministka.

- Zastávám rovnost posuzování lidí, rovnost příležitostí, nezáleží, zda žena nebo muž, ale co kdo umí. 

- Odmítám kvóty na ženy v politice, firmách, neboť kvóty jsou degradace žen, ostuda pro ženy, a budou jen zvýrazňovat a podporovat diskriminaci žen. 

Rovnost posuzování žen a mužů je hodně v rukou žen samotných. Jak vychovávají své syny, jak se chovají s manželem, partnerem, to vše se pak promítne do toho, jak se chlapi v práci chovají a posuzují ženy.

Zastávám názor, že muž by měl být v rodině ochráncem a hlavní oporou, ale někdy na to prostě ten muž nemá, a žena se stane "mužem v rodině", činí zásadní rozhodnutí, apod., nebo ženy pracují v oborech, kdy žena vydělává mnohem víc než muž a v podstatě se dohodnou na obrácených rolích.
Základem byla měla být souhra obou, partnerství, vzájemná podpora a ochrana rodiny.

V dnešní době jsou různé typy rodin, ale ve výsledku jde jen o to, aby byli v rodině partneři, děti šťastné, a jejich vzájemný model jim oběma i dětem vyhovoval.

 

Život je krátký a člověk by si ho měl užít jak nejlépe umí. Dělat práci, která ho baví, mít rodinu, děti, plno pěkných zážitků, co nejméně se stresovat kvůli každé blbosti. Člověk by měl mít život co nejvíce ve vlastních rukou a reagovat na různé vzniklé situace. Nejhorší je životem jen tak bez cíle plout a čekat co kdy přijde, stěžovat si na osud, nebo, že něco neumím a nedokážu.

 

Nabízím Vám podnikatelské poradenství, osobní manažerské poradenství a koučink. Pro podnikatelky, majitelky firem s alespoň 5 podřízenými lidmi, nebo top manažerky.

Neprovozuji EET a tudíž platby v hotovosti od 1.3.2017 neberu. 

 

V případě zájmu mě kontaktujte.

Těším se na setkání s Vámi.

 

Ing. Jana Yahoda MBA

 

Email: janayahoda@gmail.com nebo zenamanazerka@gmail.com

 

 

 


Autor: Jana Yahoda
Přečteno: 4244x Komentářů: 0

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Napište komentář.
Omlouváme se, ale z důvodu ochrany proti Spamu bude zobrazen po kontrole.

 

Pozvánky

Zajímave weby
Jana Yahoda Osobni manazerske poradenstvi a koucink pro podnikatele a top manazery OnlinE manazerske dovednosti pro podnikatele a top manazery od Jana Yahoda